Cotlet De Porc Pane
Cotletele de porc pane necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 3,0 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 455 calorii. Un amestec de bulion de pui, arpagic tartinabil și brânză cremă de ceapă, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Pane, Cotlet De Porc Pane, și Cotlet De Porc Pane.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, bateți oul.
Așezați firimiturile de pâine într-un alt castron puțin adânc. Înmuiați Cotletele de porc în ou, apoi acoperiți-le cu firimituri.
Se pune într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt.
Se coace, neacoperit,la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro.
Într-o cratiță mică, combinați crema de brânză, bulionul și laptele. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se omogenizeaza.
Se servește cu cotlet de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotlet de porc în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Wild Horse unbridled Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir]()
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.