Cotletele de porc din Croația de Nord în sos de ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 585 calorii, 39G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână carne de vită, ciuperci, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Nap Acru Croat De Nord Cu Carne De Porc, Sos De Hrean Nord-Croat #1, și Gulaș De Cerb Nord-Croat.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.