Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze

Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc glazurate cu coacăze. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, un strop de scorțișoară măcinată, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze, Cotlet de porc cu sos de coacăz roșu acidulat, și "Cotletele" de porc ale lui Laurie L. Cu reducere de coacăze negre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se topeste jeleul, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Presărați ambele părți de porc cu piper și sare. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Așezați carnea de porc pe raft; periați cu amestec de jeleu. Grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata, ungând frecvent cu amestec de jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista