Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc glazurate cu coacăze. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 49G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, un strop de scorțișoară măcinată, jeleu de coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Coacăze, Cotlet de porc cu sos de coacăz roșu acidulat, și "Cotletele" de porc ale lui Laurie L. Cu reducere de coacăze negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana se topeste jeleul, amestecand continuu.
Presărați ambele părți de porc cu piper și sare. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Așezați carnea de porc pe raft; periați cu amestec de jeleu. Grătar, acoperit, 5 minute pe fiecare parte sau până când este gata, ungând frecvent cu amestec de jeleu.