Cotlet De Porc Dublu Tăiat Cu Saramură De Ienupăr

Cotletele de porc tăiate dublu cu saramură de ienupăr sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fructe de ienupăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan Cu Saramură De Ienupăr Cu Unt De Boia, Cotlet De Porc Sărat, și Curcan Cu Saramură De Ienupăr Cu Unt De Ghimbir Asiatic.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Scoateți oala de pe foc și amestecați sarea, zahărul, frunzele de dafin, boabele de piper, boabele de ienupăr, coaja de portocală și 1 din crenguțele de rozmarin până când sarea și zahărul se dizolvă.
Adăugați restul de 12 căni de apă și lăsați saramura să se răcească la temperatura camerei.
Adăugați Cotletele de porc și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 1/2 ore.
Scurgeți Cotletele de porc. Scoateți condimentele și uscați cotletele.
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte.
Adăugați uleiul și Cotletele de porc și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până când sunt cruste și rumenite pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Așezați Cotletele de porc în poziție verticală în tigaie și adăugați restul de crenguță de rozmarin.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți cotletele timp de aproximativ 35 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus lângă os înregistrează 14
Transferați cotletele pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute; rezervați picăturile de tigaie.
Folosind un cuțit de dezosare, tăiați Cotletele de porc între oase, apoi treceți lama de-a lungul oaselor pentru a separa carnea.
Transferați cotletele și oasele de porc în farfurii, lingurați deasupra picăturile de tigaie rezervate și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.