Cotlet De Porc Dublu Tăiat Cu Saramură De Ienupăr

Cotlet De Porc Dublu Tăiat Cu Saramură De Ienupăr
Cotletele de porc tăiate dublu cu saramură de ienupăr sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 74G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fructe de ienupăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan Cu Saramură De Ienupăr Cu Unt De Boia, Cotlet De Porc Sărat, și Curcan Cu Saramură De Ienupăr Cu Unt De Ghimbir Asiatic.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți 4 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți oala de pe foc și amestecați sarea, zahărul, frunzele de dafin, boabele de piper, boabele de ienupăr, coaja de portocală și 1 din crenguțele de rozmarin până când sarea și zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați restul de 12 căni de apă și lăsați saramura să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
4
Adăugați Cotletele de porc și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Scurgeți Cotletele de porc. Scoateți condimentele și uscați cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați uleiul și Cotletele de porc și gătiți la foc mare, întorcând ocazional, până când sunt cruste și rumenite pe ambele părți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
9
Așezați Cotletele de porc în poziție verticală în tigaie și adăugați restul de crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți cotletele timp de aproximativ 35 de minute, până când un termometru citit instantaneu introdus lângă os înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Transferați cotletele pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 minute; rezervați picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Folosind un cuțit de dezosare, tăiați Cotletele de porc între oase, apoi treceți lama de-a lungul oaselor pentru a separa carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
13
Transferați cotletele și oasele de porc în farfurii, lingurați deasupra picăturile de tigaie rezervate și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista