Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de ananas și cuscus Mexican. O porție conține 571 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați usturoiul, ardeiul jalapeno, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de porc umplute cu mere și ceapă cu sos de portocale-ananas, Cotlete de porc cu cuscus de cireșe, și Cotlet de porc și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați generos Cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper. Într-un castron mediu, amestecați usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline, rozmarinul și cimbru până se combină. Frecați amestecul uniform pe ambele părți ale cotletelor de porc și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie grea mare la foc mediu-mare. Căutați Cotletele de porc pe fiecare parte până se rumenesc, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Reduceți focul la mediu, adăugați sucul de ananas, vinul și ceapa perlată. Acoperiți și fierbeți până când Cotletele de porc sunt fierte, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Ceapă Perlată
Cotlet De Porc
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Folosind o lingură pliată, transferați Cotletele de porc și ceapa într-un platou de servire și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, zdrobiți untul și făina împreună cu o furculiță până când formează o pastă; bateți pasta în lichidul care fierbe și gătiți aproximativ 1 minut, până când sosul se îngroașă. Gustați și reglați condimentul cu sare și piper și stropiți-l peste Cotletele de porc chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De Porc
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se servește cu cuscus Mexican.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
6
Într-o cratiță mică, aduceți 1 cană de apă și untul la fiert la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
7
Adăugați cuscusul, rotiți tigaia pentru a o încorpora uniform, scoateți-o de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați cilantro, nuci de pin și jalapenos în cuscus și pufați-l cu o furculiță până se combină uniform. Condimentează cu sare și transferă cuscusul într-un vas de servire.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.