Cotlet De Porc Cu OS La Grătar Cu Marinată Hawaiană
Cotletele de porc la grătar cu os cu marinată Hawaiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.7 pe portie. Un amestec de cotlet de porc, ulei de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Hawaian La Grătar, Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, și Cotlet de porc la grătar cu marinată dulce de lămâie.
Instrucțiuni
1
Amestecați sucul de ananas, părțile albe de scallions, ghimbirul, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul brun, piperul și sarea într-o pungă mare, resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila Blanco
Umăr
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Adăugați cotletele, sigilați punga și dați-le la frigider timp de 2 până la 10 ore.
3
Scoateți cotletele din marinată și îndepărtați excesul de marinată cu prosoape de hârtie. Aruncați marinada rămasă.2 Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De Legume
4
Grătar perie grătar grătar curat și ușor ulei. Grătiți cotletele direct la foc, 8 până la 10 min., întorcându-se o dată, până când temperatura internă pe un termometru citește 145 de grade F, urmată de o odihnă de 3 minute.
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.