Cotlet De Porc Cu OS La Grătar Cu Marinată Hawaiană

Cotletele de porc la grătar cu os cu marinată Hawaiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.7 pe portie. Un amestec de cotlet de porc, ulei de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Hawaian La Grătar, Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar, și Cotlet de porc la grătar cu marinată dulce de lămâie.
Instrucțiuni
Amestecați sucul de ananas, părțile albe de scallions, ghimbirul, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul brun, piperul și sarea într-o pungă mare, resigilabilă.
Adăugați cotletele, sigilați punga și dați-le la frigider timp de 2 până la 10 ore.
Scoateți cotletele din marinată și îndepărtați excesul de marinată cu prosoape de hârtie. Aruncați marinada rămasă.2 Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Grătar perie grătar grătar curat și ușor ulei. Grătiți cotletele direct la foc, 8 până la 10 min., întorcându-se o dată, până când temperatura internă pe un termometru citește 145 de grade F, urmată de o odihnă de 3 minute.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.