Cotlet de porc cu muștar și rozmarin

Cotlet de porc cu muștar și rozmarin
Cotletele de porc cu muștar și rozmarin durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 294 calorii, 23g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 58 de fani. Mergeți la magazin și ridicați muștar ușor, oțet balsamic, cățel de usturoi gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 82%. Încercați Cotlet de porc cu muștar, rozmarin și capere, Cotlet De Miel Cu Muștar De Rozmarin, și Rozmarin-Muștar De Porc Cu Piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă muștarul, uleiul, usturoiul, frunzele de rozmarin, oțetul și puțin piper negru. Sfat într-o pungă mare de alimente, apoi adăugați Cotletele de porc. Frecați împreună, sigilați și marinați timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Scurgeți cotletele marinadei lor. Acesta poate fi apoi stors din pungă și amestecat cu puțină apă rece până la curgere. Pentru a găti pe o plită, încălziți tigaia până când crește o căldură bună și gătiți timp de 10 minute, rotind o dată sau de două ori. Pe măsură ce gătesc, periați ocazional cu sucurile de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare. Pentru a ajuta carnea să se relaxeze puțin, lăsați-o acoperită ușor cu folie timp de aproximativ 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista