Cotlet De Porc Cu Crustă De Plante

Cotlet de porc cu crustă de plante medicinale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 480 calorii, 40g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.96 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, sare kosher, friptură de carne de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cotlet De Porc Cu Crustă Din Plante, Cotlet de porc prăjit cu crustă de ierburi cu sparanghel pentru bebeluși, și Cotlet de porc Crusted Herb cu rubarbă condimentat fiert si telina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Într-un castron mic, amestecați împreună scorțișoara, chimenul, cayenne și sarea, după gust. Frecați amestecul pe toată exteriorul cărnii de porc. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare și rumeniți friptura de porc pe toate părțile, doar până devine aurie.
Scoateți carnea de porc într-o tavă de foi, cu partea grasă în sus.
Între timp, faceți crusta de plante: într-un robot de bucătărie, combinați ceapa, usturoiul, ghimbirul, coriandrul și coaja de tei. În aceeași tigaie în care s-a rumenit carnea de porc, adăugați uleiul de măsline și amestecul de ceapă și gătiți până se înmoaie. Amestecați firimiturile de pâine și gătiți încă 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare, după gust.
Întindeți muștarul deasupra stratului gras de carne de porc și apoi apăsați crusta de plante în ea.
Coaceți până când temperatura internă atinge 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 30 de minute.
Scoateți pe o placă de tăiere și lăsați să se odihnească, acoperită timp de 5 până la 10 minute. Feliați friptura, aranjați pe un platou de servire și serviți.