Cotlet de porc cu crustă de chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsa de porc cu crustă de chimen. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenoasă și întreagă 30 are 327 calorii, 51G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Dacă aveți friptură de carne de porc, semințe de chimen, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până semințe de chimen ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 10 fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 91%. Rețete similare includ Carne De Porc Cu Crustă De Plante Medicinale, Carne De Porc Prăjită Cu Crustă De Crumb, și Cotlet De Porc La Grătar Cu Crustă De Rozmarin-Pesmet.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Într-un castron mic, amestecați împreună semințele de chimen, sarea, pudra de muștar, cimbru, oregano și uleiul vegetal pentru a face o pastă.
Așezați friptura într-o tigaie cu grăsime în sus. Frecați amestecul de condimente în partea superioară și laterală a fripturii. Introduceți un termometru pentru carne în friptură și introduceți-l în cuptor.
Prăjiți aproximativ 1 oră sau până când temperatura internă atinge 155 grade F (67 grade C).
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 15 minute. Temperatura va crește la 145 grade F (63 grade C). Feliați și serviți.