Cotlet de porc cu ceapă aurie și roșii ofilite
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc cu ceapă aurie și roșii ofilite ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,2 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc glazurate cu ghimbir-soia peste spanac ofilit, Cotlet De Porc Auriu, și Cotlet De Porc Auriu.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa cu sare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Transferați într-un castron.
Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Se încălzește uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mare până la fumat, apoi se toacă cotletul până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați cotletele într-un platou și păstrați-le calde, acoperite.
Puneți ceapa în tigaie și adăugați roșiile, apoi saut-ul la foc moderat, amestecând, până când roșiile sunt ușor ofilite, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă oțet și sare și piper după gust.
Serviți cotletele acoperite cu ceapă și roșii.