Cotlet de porc cu ceapă aurie și roșii ofilite

Cotlet de porc cu ceapă aurie și roșii ofilite
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc cu ceapă aurie și roșii ofilite ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,2 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, roșii cherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc glazurate cu ghimbir-soia peste spanac ofilit, Cotlet De Porc Auriu, și Cotlet De Porc Auriu.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati ceapa cu sare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Se încălzește uleiul de lingură rămas în tigaie la foc mare până la fumat, apoi se toacă cotletul până se rumenesc și se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați cotletele într-un platou și păstrați-le calde, acoperite.
6
Puneți ceapa în tigaie și adăugați roșiile, apoi saut-ul la foc moderat, amestecând, până când roșiile sunt ușor ofilite, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc și se amestecă oțet și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
8
Serviți cotletele acoperite cu ceapă și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista