Cotlet de porc Cowboy și fasole Pinto
Cotlet de porc Cowboy și fasole Pinto este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 404 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați salsa, fasole pinto, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Încercați Fasolea Pinto a Cowboy-ului, Fasole Pinto Cowboy Gătită Lent, și Fasole de porc și Pinto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din cotlet.
Presărați ambele părți ale cotletelor cu 1 linguriță de chimen, praf de usturoi, piper roșu măcinat și sare.
Așezați cotletele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Cotletele se fierb la 5 1/2 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 minute pe fiecare parte.
În timp ce cotletele se prăjesc, combinați restul de 1 linguriță de chimen, fasole și restul de 3 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute, amestecând ocazional.
Serviți cotletele cu fasole.