Cotlet de porc Cowboy și fasole Pinto

Cotlet de porc Cowboy și fasole Pinto
Cotlet de porc Cowboy și fasole Pinto este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 404 calorii, 43G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați salsa, fasole pinto, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Încercați Fasolea Pinto a Cowboy-ului, Fasole Pinto Cowboy Gătită Lent, și Fasole de porc și Pinto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din cotlet.
2
Presărați ambele părți ale cotletelor cu 1 linguriță de chimen, praf de usturoi, piper roșu măcinat și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Așezați cotletele pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit. Cotletele se fierb la 5 1/2 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
În timp ce cotletele se prăjesc, combinați restul de 1 linguriță de chimen, fasole și restul de 3 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Serviți cotletele cu fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista