Cotlet de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo
Reteta la gratar Chile cotlet de porc cu Tortilla-Tomatillo Salsa ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 4 ore. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cilantro, tomatillos și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cotlet de porc Chile la grătar cu Tortilla-Salsa Tomatillo, Cotlet de porc la grătar cu salsa Tomatillo, și Cotlete de porc la grătar cu Tomatillo, porumb și salsa de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, puțin adânc, combinați pudra de chile, coriandrul, oregano, usturoiul, coaja de tei, sucul de lămâie și 1/4 cană de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor Piure
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le la înveliș. Acoperiți și refrigerați timp de 3 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3
Setați o tigaie de grătar din fontă la foc mare. Într-un castron, aruncați tomatillos și serrano cu 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper. Grătați la foc mare până când tomatillos sunt ușor carbonizate, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cum Ar Fi Pepitele
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați tomatillos și serrano pe o suprafață de lucru. Tăiați gros tomatillos și tocați serrano-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Carne Măcinată
5
Transferați într-un castron și adăugați cilantro, avocado și restul de 1 lingură de ulei. Condimentează cu sare și piper.
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coborâți focul sub tigaia pentru grătar la moderat. Răzuiește marinata de pe cotlet. Grătați cotletele la foc moderat până când sunt ușor carbonizate și un termometru citit instantaneu introdus lângă os înregistrează 135, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De Legume
7
Transferați cotletele pe un platou; acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Lăsați să se odihnească 5 minute.
9
Amestecați chipsurile de tortilla în salsa, apoi lingurați salsa peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.