Cotlet de porc BBQ cu Salsa de Papaya
Cotletele de porc BBQ cu Salsa de Papaya ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 55 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 17 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați papaya, 2 linguri. pansament italian Kraft zesty, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cotlet De Porc Cu Salsa De Ananas, Cotlet De Porc Cu Salsa De Piersici, și Cotlet De Porc Cu Salsa Nectarină.
Instrucțiuni
Amestecați sosul de grătar, 1 cană de papaya și chimen în blender până se omogenizează.
Se toarnă jumătate din amestecul de sos de grătar peste cotlete într-un vas de sticlă puțin adânc. La frigider 30 min. la marinat. Rezervați amestecul de sos de grătar rămas.
Între timp, combinați ușor papaya rămasă, dressing, busuioc și usturoi într-un castron mic. Dați la frigider până când este gata de servit.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți cotletele din marinată; aruncați marinada. Cotlete la grătar 5 până la 6 min. pe fiecare parte sau până când este gata (145F), periați ocazional cu amestec de sos de grătar rezervat.
Scoateți din grătar; lăsați să stea 3 min.
Se servește cu salsa de papaya.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.