Coreeană Slow Cooker Cotlet De Porc

Coreeană Slow Cooker Cotlet De Porc
Coreeană Slow Cooker cotlet de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 225 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Un amestec de bulion de pui, sos de soia, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 12 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării coreene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz lent coreeană BBQ Tacos de porc, Slow Cooker Duminică: Carne De Porc Coreeană Mărunțită, și Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui aragaz lent, amestecați usturoiul, bulionul de pui, pasta de fasole și sosul de soia. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și puneți-le în ciob. Întoarceți-vă pentru a acoperi cu sos. Acoperiți și gătiți timp de 5 ore la setarea scăzută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista