Coq au Vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.51 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1348 calorii, 58G de proteine, și 55g de grăsime. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 26 ore. 39 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pulpe de pui, pastă de roșii, ciuperci nasture și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 88%. Rețete similare includ Coq au Riesling paste.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, adăugați puiul cu vin, usturoi, cimbru, frunze de dafin și tulpinile întregi de pătrunjel. Acoperiți și marinați timp de 24 de ore la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Pui întreg
Pătrunjel
Usturoi
Cimbru
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți puiul din marinată și uscați-l, rezervând marinada. Condimentează puiul cu sare și piper. Într-un cuptor olandez mare, prăjiți puiul pe toate părțile în 2 linguri de ulei la foc mediu până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Marinada
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Scoateți pe o farfurie.
4
În aceeași oală adăugați mai mult ulei, dacă este necesar, și sotati ceapa, morcovul și țelina până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ardeiul cayenne și pasta de roșii și gătiți până când roșiile capătă o culoare maro-roșcat intens.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pasta De Tomate
Tomate
6
Se adaugă făina și se amestecă până se încorporează apoi se toarnă marinada rezervată. Se amestecă și se fierbe până se îngroașă aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați puiul înapoi în oală și turnați suficient stoc pentru a veni doar pe părțile laterale ale puiului, dar nu acoperiți-l complet. Aduceți la fierbere, apoi coborâți la foc mic și gătiți acoperit aproximativ 1 oră sau până când puiul cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Stoc
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scoateți ușor picioarele din oală și strecurați lichidul din solide, aruncând solidele. Întoarceți puiul și lichidul strecurat înapoi în cuptorul olandez și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
9
Încălziți o tigaie mare de sote cu restul de 2 linguri de ulei la foc mediu-mare și adăugați slănină. Gatiti pana cand sunt crocante apoi adaugati ciupercile si ceapa perlata. Continuați să gătiți până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Ciuperci
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați amestecul înapoi în oală cu puiul. Aruncați tăiței cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Paste
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Așezați tăiței pe un platou de servire sau farfurii individuale și acoperiți cu puiul.