Coq Au Vin
Coq au Vin este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 466 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Norecipes. Dacă aveți pasta de tomate, coniac bourbon va face într-un vârf de cuțit, sprigsthyme, și alte câteva ingrediente pe o parte, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare de bucătar sau cuptor olandez, prăjiți lardonii la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii s-a epuizat (dar nu până când nu este crocantă).
Transferați lardonii într-un castron cu o lingură cu fante.Sare și piper Generos coapsele de pui și puneți-le în tigaia fierbinte, cu pielea în jos. Lăsați netulburat timp de 6-7 minute sau până când pielea devine maro aurie, apoi răsturnați puiul, lăsându-l să se rumenească ușor pe a doua parte.
Transferați puiul în castron cu lardonii.Tu nu ar trebui să aibă un strat gros frumos de maro "fond". Aceasta este ceea ce oferă vasului o mare parte din adâncimea sa.
Scoateți 2 linguri de grăsime din tigaie și puneți-o deoparte într-un castron mic.
Adăugați ceapa tocată, țelina și usturoiul și saut-ul până se înmoaie, casând fondul de pe fundul tigaiei, astfel încât să nu se ardă. Loviți tigaia cu un strop generos de coniac pentru a deglaza tigaia. Lăsați cea mai mare parte a lichidului să se evapore, apoi adăugați vinul roșu, bulionul de pui, frunza de dafin, cimbru și pasta de roșii. Întoarceți lardonii și puiul în tigaie și întoarceți-le de mai multe ori pentru a vă asigura că fiecare bucată este bine acoperită și scufundată în lichid. Acoperiți cu capacul ușor îndoit (astfel încât aburul să poată scăpa) și fierbeți la foc mediu mic până când puiul este fraged 35-45 de minute.
Adăugați făina în grăsimea pe care ați rezervat-o și amestecați până nu există bulgări. Când puiul este fraged, transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Adăugați ciupercile și ceapa cipollini în tigaie și ridicați focul la mediu, fierbând neacoperit timp de aproximativ 15 minute sau până când ceapa este gătită și sosul s-a redus puțin.
Adăugați câteva linguri de sos în amestecul de grăsime/făină și amestecați pentru a face o suspensie.
Adăugați suspensia în sosul din tigaie câte o lingură, amestecând bine după fiecare adăugare pentru a vă asigura că nu există bulgări. Nu-mi place sosul meu prea gros, așa că m-am oprit la aproximativ 2/3 din drum, dar dacă îți place un sos foarte gros, poți adăuga tot roux-ul. Sare și piper după gust, apoi readuceți puiul în oală pentru a reîncălzi și a acoperi cu sosul.
Garnisiți cu pătrunjelul, apoi serviți coq au vin peste piure de cartofi, tăiței de ou sau ca tocană cu o baghetă crustă. De asemenea, îmi place să stropesc deasupra puțină sare de finisare precum Fleur de sel.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc