Coq Au Vin

Coq Au Vin
Coq au Vin este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 466 calorii, 25g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Norecipes. Dacă aveți pasta de tomate, coniac bourbon va face într-un vârf de cuțit, sprigsthyme, și alte câteva ingrediente pe o parte, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Coq au Riesling paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare de bucătar sau cuptor olandez, prăjiți lardonii la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii s-a epuizat (dar nu până când nu este crocantă).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați lardonii într-un castron cu o lingură cu fante.Sare și piper Generos coapsele de pui și puneți-le în tigaia fierbinte, cu pielea în jos. Lăsați netulburat timp de 6-7 minute sau până când pielea devine maro aurie, apoi răsturnați puiul, lăsându-l să se rumenească ușor pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați puiul în castron cu lardonii.Tu nu ar trebui să aibă un strat gros frumos de maro "fond". Aceasta este ceea ce oferă vasului o mare parte din adâncimea sa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Scoateți 2 linguri de grăsime din tigaie și puneți-o deoparte într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa tocată, țelina și usturoiul și saut-ul până se înmoaie, casând fondul de pe fundul tigaiei, astfel încât să nu se ardă. Loviți tigaia cu un strop generos de coniac pentru a deglaza tigaia. Lăsați cea mai mare parte a lichidului să se evapore, apoi adăugați vinul roșu, bulionul de pui, frunza de dafin, cimbru și pasta de roșii. Întoarceți lardonii și puiul în tigaie și întoarceți-le de mai multe ori pentru a vă asigura că fiecare bucată este bine acoperită și scufundată în lichid. Acoperiți cu capacul ușor îndoit (astfel încât aburul să poată scăpa) și fierbeți la foc mediu mic până când puiul este fraged 35-45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
ConiacConiac
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați făina în grăsimea pe care ați rezervat-o și amestecați până nu există bulgări. Când puiul este fraged, transferați pe o farfurie și cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Adăugați ciupercile și ceapa cipollini în tigaie și ridicați focul la mediu, fierbând neacoperit timp de aproximativ 15 minute sau până când ceapa este gătită și sosul s-a redus puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați câteva linguri de sos în amestecul de grăsime/făină și amestecați pentru a face o suspensie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Adăugați suspensia în sosul din tigaie câte o lingură, amestecând bine după fiecare adăugare pentru a vă asigura că nu există bulgări. Nu-mi place sosul meu prea gros, așa că m-am oprit la aproximativ 2/3 din drum, dar dacă îți place un sos foarte gros, poți adăuga tot roux-ul. Sare și piper după gust, apoi readuceți puiul în oală pentru a reîncălzi și a acoperi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Garnisiți cu pătrunjelul, apoi serviți coq au vin peste piure de cartofi, tăiței de ou sau ca tocană cu o baghetă crustă. De asemenea, îmi place să stropesc deasupra puțină sare de finisare precum Fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
BaguetteBaguette
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista