Copaci De Scoarță De Mentă

Copaci De Scoarță De Mentă
Copacii de scoarță de mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 59 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 138 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână bastoane de bomboane, topituri de bomboane de cacao, topituri de bomboane de ciocolată și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Coaja De Mentă, Dip De Scoarță De Mentă, și Coaja De Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați aproximativ 1 lingură. bomboane de mentă zdrobite în partea de jos a 18 mini forme de cuburi de gheață din silicon în formă de copac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Peppermint CrunchPeppermint Crunch
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
BomboaneBomboane
2
Lingura bomboane albe se topește într-o pungă ziplock; sac de etanșare. Tăiați un mic colț de pe geantă. Țeavă suficient de bomboane pentru a acoperi monetăriile cu aproximativ 1/2 inch. Atingeți tigaia pe blat pentru a netezi bomboanele albe topite. Dați la frigider până când bomboanele sunt doar setate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se TopeșteBomboane Se Topește
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Spoon bomboane de cacao întuneric se topește într-o altă pungă ziplock; sac de etanșare. Tăiați un mic colț de pe geantă. Pipă un strat subțire de bomboane de cacao întunecate se topește deasupra bomboanelor albe. Atingeți tava pe blat pentru a netezi. Se dă la frigider până la ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Se TopeșteBomboane Se Topește
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Scoateți bomboanele din tavă. Înfășurați în celofan și legați cu un arc sau împachetați într-o cutie cadou. Sau, folosiți mini găleți, ilustrate, stânga (58 fiecare; blissweddingsmarket.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
FolieFolie

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista