Cookie-Uri Încărcate Cu Fulgi De Ovăz-Stafide
Loaded fulgi de ovăz-stafide cookie - uri este un vegetarian desert. Această rețetă servește 46. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, ovăz laminat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate, Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate, și Cookie-Uri Cu Fulgi De Ovăz Încărcate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Întindeți nucile pe o foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând ocazional, până devin aurii și parfumate, aproximativ 8 minute.
Întindeți nuca de cocos pe o altă foaie de copt cu margini și prăjiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Lăsați nucile și nuca de cocos să se răcească. Acoperiți stafidele cu apă fierbinte într-un castron mic; deoparte.
Între timp, bateți făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, nucșoara și sarea împreună într-un bol mic.
Adăugați untul, zahărul brun și zahărul granulat în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau un castron mare dacă folosiți un mixer de mână) și bateți la viteză medie până la crem. Bateți ouăle, pe rând, până când sunt încorporate. Bateți laptele și vanilia până se amestecă. Reduceți viteza la scăzut și bateți treptat în amestecul de făină. Bateți în ovăz, stafide, nuci și nucă de cocos.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe foi de copt unsoare.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 12 minute, schimbând pozițiile foilor de copt la jumătatea drumului. Răciți cookie-urile de pe foile de pe rafturile de sârmă timp de 1 minut, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.