Cookie-Uri Whippet De Casă
Cookie-urile Whippet de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, lingurițe de sirop de porumb, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-Uri Whippet De Casă, Cookie-Uri De Ladybug De Casă, și Fursecuri Milano De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina universală, făina integrală de grâu, sarea și bicarbonatul de sodiu și setați aside.In un mixer în picioare prevăzut cu paleta, bate untul cu zahărul cofetarilor și zahărul granulat până când este ușor și pufos. Bateți oul, urmat de miere, smântână și vanilie.
Adăugați amestecul de făină și amestecați până se formează un aluat.Bateți aluatul într-o placă groasă de 1/4 inch (mai subțire, dacă preferați) pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament sau folie antiaderentă. Se răcește cel puțin 30 de minute sau până când este foarte ferm. Aluatul începe foarte moale, deci este necesară răcirea.Preîncălziți cuptorul la 350 km. Folosind un tăietor rotund de biscuiți de 1 sau 2 inci, tăiați aproximativ 30 de runde (veți obține mai multe cu tăietorul mai mic). Aranjați pe două foi mari de prăjituri și coaceți câte o foaie pe raftul central timp de 10 minute sau până când fundul se rumeneste frumos.
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci.Pregătiți marshmallow. Montați o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund de 1/2 inch.
Puneți albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mic și presărați pachetul de gelatină peste el. Se amestecă well.In o cratiță mică, combinați restul de 8 lingurițe de apă, zahăr, sirop de porumb și sare. Folosind foc mediu, încălziți fără a amesteca până când un termometru cu bomboane înregistrează 240 de grade (etapa cu bilă moale).În timp ce siropul se încălzește, bateți ouăle cu accesoriul de tel până se formează vârfuri rigide. Dacă ouăle formează vârfuri înainte ca siropul să ajungă la 240, opriți mixerul. Când siropul atinge 240 de grade, porniți mixerul din nou și turnați-l în albușuri într-un jet subțire. Folosiți o racletă de cauciuc pentru a vă asigura că obțineți totul.Răsturnați gelatina în cratița încă fierbinte și amestecați-o astfel încât să se subțieze și să se dizolve din căldura reziduală.
Adăugați-l la mixer în timp ce acesta este încă în desfășurare.
Adăugați vanilia și continuați să bateți timp de 5 minute sau până când vasul se simte rece și amestecul este suficient de gros pentru a pipa. Pipeți movile de marshmallow deasupra fursecurilor și lăsați fursecurile acoperite cu marshmallow să stea pe un raft timp de cel puțin două ore. După ce au trecut cele două ore, puteți trece la scufundare sau puteți îngheța cookie-urile și le puteți înmuia atunci când este convenabil.Pentru scufundare, utilizați metoda preferată. Recomand temperarea ciocolatei, dar asta necesită practică. Așa că temperați ciocolata dacă știți cum, sau pur și simplu topiți ciocolata și grăsimea într-un cazan dublu. Dunk fiecare cookie unul câte unul în ciocolată și ridicați cu două furculițe, lăsând ciocolata să curgă pe laturi. Așezați-vă pe un suport pe care l-ați așezat peste o foaie de folie sau pergament pentru a prinde picături.