Cookie-Uri Snickerdoodle Cu Cireșe-Pecan-Chip

Cookie-Uri Snickerdoodle Cu Cireșe-Pecan-Chip
Cookie-urile Cherry-Pecan-Chip Snickerdoodle ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 130 calorii. Dacă aveți la îndemână unt, apă, amestec de prăjituri snickerdoodle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Betty Crocker are 3 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Snickerdoodle Cu Cireșe-Pecan-Chip, Snickerdoodle-cum ar fi scorțișoară și alb Chip Cookie-uri, și Fursecuri Snickerdoodle cu cip de scorțișoară moale și masticabile.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de foi de fursecuri de tip F. Line cu hârtie pergament de gătit sau covor de copt antiaderent din silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se amestecă împreună uscat
3
Se amestecă din borcan cu umed necesar
4
Se amestecă ingredientele până se amestecă bine. Scoateți aluatul la aproximativ 2 inci distanță pe foile de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți 11 până la 13 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista