Cookie-Uri Florentine
Cookie-urile Florentine ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de ore. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, smântână grea, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Florentine, Cookie-Uri Florentine-Triunghiuri, și Cookie-Uri Florentine Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Așezați migdalele, făina și coaja într-un castron mediu și aruncați cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn pentru a combina; pune deoparte.
Așezați zahărul, untul, siropul de porumb, smântâna și sarea într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați amestecul de migdale și amestecați pentru a combina.Aruncați lingurițe de aluat la o distanță de cel puțin 3 inci pe foile de copt pregătite, 6 pe foaie. Folosind o spatulă de cauciuc, bateți aluatul în cercuri de 2 inci lățime, răspândind migdalele într-un singur strat uniform.
Puneți ambele foi în cuptor și coaceți timp de 5 minute. Rotiți foile de copt din față în spate și de sus în jos și coaceți până când florentinii devin maro auriu deschis în jurul marginilor, cu aproximativ 4 până la 5 minute mai mult.
Scoateți din cuptor pe grătare și lăsați fursecurile să se răcească pe foile de copt timp de 2 minute. Scoateți cu grijă florentinele de pe foile de copt cu o spatulă metalică subțire, transferați-le pe rafturile de sârmă și răciți-le complet. Repetați cu aluatul rămas-puteți refolosi foile de copt și pergamentul încă cald. Rezervați foile de pergament pentru a stropi ciocolata peste fursecurile răcite, dacă utilizați.
Așezați fursecurile răcite pe foile de pergament rezervate. Topiți chipsurile de ciocolată într-o cratiță mică la foc mic. (Alternativ, topiți chipsurile de ciocolată în cuptorul cu microunde în trepte scurte pentru a evita arderea ciocolatei.) Scufundați o furculiță în ciocolată și stropiți-o peste florentini într-un model în zig-zag.
Lăsați fursecurile să stea până când ciocolata s-a întărit, aproximativ 30 de minute. Păstrați florentinii într-un recipient etanș până la 5 zile.