Cookie-Uri Duble De Ciocolată (Franța)

Cookie-Uri Duble De Ciocolată (Franța)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile duble de ciocolată (Franța). O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de gălbenuș de ou, făină, pudră de cacao din procesul olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-Uri Portocalii Sable, Fursecuri Galette Sabloux, și Ciocolată Sable Cookie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încingeți ciocolata răcită cu o răzătoare fină sau o răzătoare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
3
Bateți împreună făina, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți untul și zahărul într-un bol mediu cu un mixer electric până când pur și simplu combinați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă în gălbenuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
6
Adăugați ingredientele uscate în unt și bateți ușor împreună până când sunt doar combinate, dar încă sfărâmicioase. Îndoiți ciocolata rasă cu o spatulă. Aduceți aluatul împreună strângând ușor în mâini; dar nu frământați sau suprasolicitați, deoarece secretul acestor fursecuri este textura lor delicată, nisipoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
8
Așezați jumătate din aluat pe o foaie lungă de hârtie cerată și formați-o într-un buștean de-a lungul lățimii hârtiei cerate, lăsând puțin spațiu la fiecare capăt. Trageți hârtia peste partea de sus a jurnalului. Prindeți marginea bucății de hârtie de sus și folosiți o margine dreaptă, fermă, ca o riglă sau marginea unei tigaie, pentru a apăsa ușor pe marginea aluatului, unde hârtiile se reunesc pentru a crea un jurnal rotund solid și ferm. Repetați cu aluatul rămas și dați-l la frigider cel puțin 1 oră. (Pentru a păstra busteni rotund magazin în interiorul unui gol prosop de hârtie rola.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Tăiați buștenii în runde groase de 1/2 inci cu un cuțit ascuțit și subțire. Împărțiți rundele pe foile pregătite, lăsând aproximativ 1 inch între ele și dați-le la frigider timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Coaceți până când cookie-urile miros parfumat cu o aromă completă de cacao și setați la exterior, aproximativ 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe tigăi, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Transferați cookie-urile într-un suport pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
14
Servi.
15
Sfaturi de brutar ocupat: aluatul poate fi făcut și congelat până la 2 săptămâni. Păstrați prăjiturile coapte într-un recipient etanș până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
16
Prăjiturile coapte pot fi învelite în folie de plastic, apoi folie de aluminiu și congelate până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
17
Nota bucătarului: pentru prăjiturile super uniforme, așezați fiecare disc de aluat feliat într-o formă de brioșă și coaceți. Cookie-urile vor fi mai chewier, mai puțin nisipoase în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 52 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista