Cookie-uri de zahăr cu buzunare Caramel și ciocolată burniță

Cookie-urile de zahăr cu buzunare de Caramel și ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 333 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți zahăr granulat, făină, lapte ghirardelli și ciocolată caramel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 52 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Prăjituri cu ciocolată de dovleac cu iaurt de lămâie burniță {fără Gluten și cu conținut scăzut de zahăr}, Bomboane De Zahăr Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel, și Ciocolată alune și Caramel umplute Brownie cookie-uri cu zahăr de rodie.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul cu un mixer electric la viteză medie până la mare timp de 30 de secunde.
Adăugați zahăr, praf de copt și sare. Bate până combinate, răzuire castron ocazional. Bateți în ou, lapte și vanilie până când sunt combinate. Bateți cât mai multă făină cu mixerul. Amestecați orice făină rămasă cu o spatulă sau o lingură de lemn. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți și răciți timp de 2 ore sau până când aluatul este ușor de manevrat.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați foile de prăjituri cu hârtie pergament sau folie; deoparte. Pe o suprafață ușor înmuiată, rotiți jumătate din aluat într-un pătrat de 9x8 inci. Cu o roată de patiserie sau un tăietor de pizza, tăiați în opt dreptunghiuri de 4-1/2x2 inci.
Așezați o ciocolată Ghirardelli Milk & Caramel squares la un capăt al fiecărui dreptunghi. Aduceți banda de aluat în sus și peste pătratul de ciocolată, ciupind aluatul pentru a închide pătratul de ciocolată.
Așezați pe foi de cookie pregătite. Repetați cu aluatul rămas și pătratele de ciocolată.
Coaceți timp de 12 minute sau până când marginile sunt ferme și foarte ușor rumenite.
Transferați cookie-urile într-un suport de sârmă; rece.
Între timp, pentru ploaia de ciocolată, într-un castron mic, sigur pentru microunde, combinați Ghirardelli 60% Cacao ciocolată dulce-amăruie chipsuri de copt și scurtare. Cuptor cu microunde la putere medie (50%) timp de 1 minut.
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, reveniți la cuptorul cu microunde și repetați pasul de încălzire, amestecând la fiecare 30 de secunde pentru a evita arderea. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarna ciocolata peste prajituri.
Lăsați cookie-urile să stea la congelator sau la temperatura camerei până când este setată burnița.
Bucurați-vă imediat, depozitați într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile sau congelați până la 3 luni.