Cookie-Uri De Turtă Dulce De Vacanță

Cookie-Uri De Turtă Dulce De Vacanță
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile de turtă dulce de vacanță ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă ușoară, ienibahar măcinat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 139 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-Uri De Turtă Dulce De Vacanță, Turtă Dulce De Vacanță, și Turtă Dulce De Vacanță.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, zahărul și melasa împreună într-un mixer în picioare cu accesoriul cu palete până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Între timp, amestecați ingredientele uscate rămase într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de unt în trepte și continuați să bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Se toarnă aluatul pe blat și se împarte în 4 bucăți. Apăsați fiecare piesă într-un disc și înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Se pune la frigider și se răcește timp de 1 până la 2 ore sau până la 3 zile.
5
Reglați rafturile în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. tapetați tăvile cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
6
Întindeți 2 bucăți mari de hârtie pergament și făinați-le foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
7
Așezați un disc de aluat între foile de pergament și rulați la o grosime de 1/4 inch. Repetați cu discurile rămase de aluat. Refaceți toate resturile în bile și re-răciți înainte de reutilizare. Repetați cu tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
8
Tăiați fursecurile și așezați-le pe tăvile de foi căptușite cu pergament cu o spatulă offset, lăsând 1 inch între fiecare prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
9
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 12 minute. Se răcește pe tava pentru foi timp de 5 minute, apoi se transferă într-un suport de răcire pentru a continua răcirea la temperatura camerei înainte de a decora fursecurile cu glazură regală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Adăugați ingrediente într-un castron mare. Bateți, folosind un mixer manual, până când este lucios și rigid, aproximativ 5 până la 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
11
Așezați în pungi de glazură cu vârfuri fine pentru a decora fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista