Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile de turtă dulce de vacanță ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de melasă ușoară, ienibahar măcinat, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 139 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Crăciun. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cookie-Uri De Turtă Dulce De Vacanță, Turtă Dulce De Vacanță, și Turtă Dulce De Vacanță.
Instrucțiuni
1
Combinați untul, zahărul și melasa împreună într-un mixer în picioare cu accesoriul cu palete până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Între timp, amestecați ingredientele uscate rămase într-un castron separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
2
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de unt în trepte și continuați să bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Se toarnă aluatul pe blat și se împarte în 4 bucăți. Apăsați fiecare piesă într-un disc și înfășurați în folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Se pune la frigider și se răcește timp de 1 până la 2 ore sau până la 3 zile.
5
Reglați rafturile în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. tapetați tăvile cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
6
Întindeți 2 bucăți mari de hârtie pergament și făinați-le foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
7
Așezați un disc de aluat între foile de pergament și rulați la o grosime de 1/4 inch. Repetați cu discurile rămase de aluat. Refaceți toate resturile în bile și re-răciți înainte de reutilizare. Repetați cu tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Tăiați fursecurile și așezați-le pe tăvile de foi căptușite cu pergament cu o spatulă offset, lăsând 1 inch între fiecare prăjitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urile
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
9
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 12 minute. Se răcește pe tava pentru foi timp de 5 minute, apoi se transferă într-un suport de răcire pentru a continua răcirea la temperatura camerei înainte de a decora fursecurile cu glazură regală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
10
Adăugați ingrediente într-un castron mare. Bateți, folosind un mixer manual, până când este lucios și rigid, aproximativ 5 până la 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
11
Așezați în pungi de glazură cu vârfuri fine pentru a decora fursecurile.