Cookie-urile de turtă dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 40. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 90 de calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Un amestec de pudră de albuș de ou, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 12 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri De Turtă Dulce Și Fursecuri Cu Zahăr Citric, Cookie-Uri Serioase: Cookie-Uri De Turtă Dulce, și Cookie-Uri De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti fursecurile, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, 1/2 linguriță sare, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ienibahar
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Puneți untul și zahărul granulat într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză mare până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați oul și bateți până se omogenizează bine. Bateți în melasă și extract de vanilie. Reduceți viteza mixerului la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Melasă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Formați aluatul într-o rundă de 4 inci și acoperiți cu folie de plastic. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
8
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Tăiați cookie-urile de 40 (2 x 3 inci), răsturnând resturile după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
10
Așezați fursecurile la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
11
Coaceți la 350 timp de 9 minute sau până se rumenesc ușor pe fund. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
12
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, pudra de albuș de ou și 1/8 linguriță de sare, amestecând bine. Adăugați treptat 1 lingură de apă, amestecând continuu cu un bici până se omogenizează. Decorați cookie-urile după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou Uscate
Zahăr Pudră
Cookie-uri
Glazură
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Se presară cu zahăr, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
14
Lăsați fursecurile să stea pe un suport de răcire până când glazura este complet uscată (aproximativ 1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
15
Finisajele înflorite nu necesită echipament special. În primul rând, inundați fursecurile răspândind glazură subțire cu o mică spatulă offset pentru a acoperi, dacă doriți. Îndepărtați glazura mai groasă dintr-o pungă cu fermoar pentru a contura. Folosiți o scobitoare pentru a face puncte mici de glazură care acționează ca lipici pentru detalii decorative precum perlele de zahăr.