Cookie-Uri De Presărare Italiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile italiene. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 42. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, lapte cald, extract de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Italiană Se Presara Coookies, Presărați Cookie-Uri, și Presărați Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un mixer greu, bateți ouăle la viteză mare până când sunt ușoare și spumoase, aproximativ 5 minute; deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul cofetarilor și praful de copt; la viteză mică, bateți treptat în scurtare și extracte până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Adăugați treptat ouă bătute (aluatul va fi rigid).
Rulați aluatul în 1-in. bile.
Loc 2 în. în afară de foile de copt negrease.
Coaceți la 350 de minute timp de 12-14 minute (vârfurile cookie-urilor nu se vor rumeni, dar fundul ar trebui să se rumenească ușor).
Între timp, într-un castron mic, combinați zahărul, laptele și extractele cofetarilor până la netezire. De îndată ce cookie-urile sunt scoase din cuptor, înmuiați rapid două sau trei la un moment dat în glazură.
Îndepărtați cu o lingură cu fante sau clești; așezați pe rafturi de sârmă pentru a se scurge. Imediat sus cu stropi.
Lăsați să se usuce timp de 24 de ore înainte de a le depozita în recipiente etanșe.