Cookie-Uri De Nucă De Cocos Din Făină De Porumb
Cookie-urile de nucă de cocos din făină de porumb sunt vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, rom cu aromă de nucă de cocos, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare sunt Clătite Din Făină De Porumb Cu Nucă De Cocos, Făină de porumb Crusted Cod cu nuci pecan și nucă de cocos, și Cookie-Uri Din Făină De Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți mai multe foi de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Bateți untul și zahărul împreună într-un bol până când amestecul este moale și cremos. Bateți oul până se amestecă bine. Amestecați făina de porumb aproximativ 1/4 cană odată, amestecând pentru a se amesteca bine după fiecare adăugare, apoi amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, coaja de tei, nuca de cocos, sarea și romul până când amestecul formează un aluat moale. Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foile de copt pregătite la aproximativ 2 centimetri distanță.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile devin aurii, 8 până la 12 minute și lăsați prăjiturile să se răcească pe foile de copt înainte de a le îndepărta. Cookie-urile sunt foarte fragile când sunt calde.