Cookie-Uri De Marshmallow Acoperite Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile de Marshmallow acoperite cu ciocolată. Această rețetă servește 24. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 270 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie - Uri De Marshmallow Acoperite Cu Ciocolată, Cookie - Uri De Ciocolată Acoperite Cu Ciocolată, și Ciocolata Acoperite Marshmallow Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ingredientele uscate într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Adăugați untul și amestecați la viteză mică până la nisip.
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina. Formați aluatul într-un disc, înfășurați și refrigerați cel puțin 1 oră și până la 3 zile. Când sunteți gata să coaceți, ungeți o foaie de prăjituri sau tapetați-o cu hârtie pergament sau un covor antiaderent.
Încălziți cuptorul la 375 grade F.
Pe o suprafață ușor înmuiată, întindeți aluatul la o grosime de 1/8 inci. Folosiți un tăietor de prăjituri pentru a tăia mici runde de aluat, de la 1 la 1 1/2 inci.
Transferați în tigaia pregătită și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Pipe un "sărut" de marshmallow pe fiecare cookie.
Lăsați să se stabilească la temperatura camerei timp de 2 ore.
Aliniați o foaie de prăjituri cu pergament sau un covor de copt antiaderent. Pe rând, aruncați ușor prăjiturile cu marshmallow în ciocolata fierbinte. Ridicați cu o furculiță și lăsați excesul de ciocolată să picure înapoi în castron.
Așezați pe tigaia pregătită și lăsați să se stabilească la temperatura camerei până când acoperirea este fermă, aproximativ 1 până la 2 ore.
Combinați apa, siropul de porumb și zahărul într-o cratiță, aduceți la fierbere până la etapa "soft-ball" sau 235 de grade pe un termometru cu bomboane. Între timp, presărați gelatina peste apa rece și lăsați să se dizolve.
Scoateți siropul de pe foc, adăugați gelatina și amestecați. Bateți albușurile până se formează vârfuri moi și turnați siropul în alb.
Adăugați vanilia și continuați să bateți până se înțepenesc.
Transferați într-o pungă de patiserie.
Glazură de ciocolată: topiți cele 2 ingrediente împreună în partea de sus a unui cazan dublu sau a unui bol așezat peste apă abia fierbinte.