Cookie-Uri De Crăciun 4 Moduri

Cookie-Uri De Crăciun 4 Moduri
Cookie-uri de Crăciun 4 moduri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 180 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, zahăr șlefuit, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie - uri bulgăre de zăpadă-momente de topire-cookie-uri Ușor de Crăciun s pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru fursecurile cu zahăr: smântână unt și 1 2/3 căni zahăr în bolul unui mixer electric și bateți până devine pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri De ZahărCookie-uri De Zahăr
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați vanilia, praful de copt și sarea și bateți la viteză medie până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
SareSare
3
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați făină și amestecați la viteză mică până când se combină, răzuind vasul o dată sau de două ori. Pentru Fursecurile Cu Condimente: Bateți 2 Linguri. zahăr, ghimbir, scorțișoară și ienibahar în lot complet de aluat cookie de zahăr. Pentru fursecurile cu lămâie: bateți coaja de lămâie într-un lot complet de aluat de biscuiți cu zahăr. Pentru fursecurile cu ciocolată: urmați Pasul 1, dar adăugați pudră de cacao după ce bateți în ouă și apoi adăugați doar 2 2/3 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Cookie AluatZahăr Cookie Aluat
Cookie-uri De CiocolatăCookie-uri De Ciocolată
Cookie-uriCookie-uri
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile, formați aluatul în discuri, înfășurați bine în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați 2 foi mari de biscuiți cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Scoateți 1 disc de aluat din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4-inch până la 1/8-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Tăiați fursecurile în stele, fulgi de zăpadă sau orice alte forme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
10
Transferați fursecurile, cu o spatulă metalică, pe foi de copt și răciți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Coaceți fursecurile timp de 12 până la 15 minute, în funcție de grosime și dimensiune, rotind tigăile la jumătatea drumului, până devin aurii și ferme la atingere. Se răcește timp de 5 minute, se transferă cu o spatulă metalică pe rafturi și se lasă să se răcească. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Pentru a decora fursecurile cu glazură solidă, puneți niște glazură regală într-o pungă de patiserie cu un vârf mic, rotund, simplu. (Sau puneți glazura într-o pungă de plastic robustă și tăiați o gaură mică într-un colț.) Țeavă în jurul marginii fiecărui cookie și lăsați să se usuce. Se Amestecă 1 Lingură. apă într-o altă porție de glazură regală pentru a se înmuia; puneți glazură subțiată într-o pungă de patiserie curată sau o pungă de plastic nouă. Țeavă glazură pe fiecare cookie, inundații în interiorul de frontieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Sac De PatiserieSac De Patiserie
13
Lasă să se usuce. Re-țeavă de frontieră.
14
Presărați cookie - ul cu zahăr șlefuit, scuturați excesul și lăsați să se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
Cookie-uriCookie-uri
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
15
Pentru a decora fursecurile cu dungi și puncte, utilizați modele mai groase de glazură și țevi, așa cum se arată în fotografii. (Cookie-urile pot fi păstrate, bine acoperite, într-o cutie timp de până la 2 săptămâni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista