Cookie-Uri De Crăciun 4 Moduri

Cookie-uri de Crăciun 4 moduri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 48 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 180 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, zahăr șlefuit, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie - uri bulgăre de zăpadă-momente de topire-cookie-uri Ușor de Crăciun s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru fursecurile cu zahăr: smântână unt și 1 2/3 căni zahăr în bolul unui mixer electric și bateți până devine pufos, aproximativ 5 minute.
Adăugați vanilia, praful de copt și sarea și bateți la viteză medie până se amestecă.
Adăugați ouăle; bateți până se omogenizează.
Adăugați făină și amestecați la viteză mică până când se combină, răzuind vasul o dată sau de două ori. Pentru Fursecurile Cu Condimente: Bateți 2 Linguri. zahăr, ghimbir, scorțișoară și ienibahar în lot complet de aluat cookie de zahăr. Pentru fursecurile cu lămâie: bateți coaja de lămâie într-un lot complet de aluat de biscuiți cu zahăr. Pentru fursecurile cu ciocolată: urmați Pasul 1, dar adăugați pudră de cacao după ce bateți în ouă și apoi adăugați doar 2 2/3 căni de făină.
Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile, formați aluatul în discuri, înfășurați bine în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°. tapetați 2 foi mari de biscuiți cu pergament.
Scoateți 1 disc de aluat din frigider.
Rulați pe o suprafață ușor făinată la o grosime de 1/4-inch până la 1/8-inch.
Tăiați fursecurile în stele, fulgi de zăpadă sau orice alte forme.
Transferați fursecurile, cu o spatulă metalică, pe foi de copt și răciți timp de 10 minute.
Coaceți fursecurile timp de 12 până la 15 minute, în funcție de grosime și dimensiune, rotind tigăile la jumătatea drumului, până devin aurii și ferme la atingere. Se răcește timp de 5 minute, se transferă cu o spatulă metalică pe rafturi și se lasă să se răcească. Repetați cu aluatul rămas.
Pentru a decora fursecurile cu glazură solidă, puneți niște glazură regală într-o pungă de patiserie cu un vârf mic, rotund, simplu. (Sau puneți glazura într-o pungă de plastic robustă și tăiați o gaură mică într-un colț.) Țeavă în jurul marginii fiecărui cookie și lăsați să se usuce. Se Amestecă 1 Lingură. apă într-o altă porție de glazură regală pentru a se înmuia; puneți glazură subțiată într-o pungă de patiserie curată sau o pungă de plastic nouă. Țeavă glazură pe fiecare cookie, inundații în interiorul de frontieră.
Lasă să se usuce. Re-țeavă de frontieră.
Presărați cookie - ul cu zahăr șlefuit, scuturați excesul și lăsați să se usuce.
Pentru a decora fursecurile cu dungi și puncte, utilizați modele mai groase de glazură și țevi, așa cum se arată în fotografii. (Cookie-urile pot fi păstrate, bine acoperite, într-o cutie timp de până la 2 săptămâni.)