Cookie-Uri De Amprentă Fără Coacere Granola Jam
Nu-coace Granola Jam Thumbprint cookie-uri este un fără gluten și vegan desert. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție conține 313 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gem de căpșuni, sirop de porumb, vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Fursecuri Cu Granola De Afine Fără Coacere, Fursecuri Cu Granola Cu Ciocolată Neagră Fără Coacere, și Nu coace PB & J Thumbprint cookie Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În robotul de bucătărie, puneți granola. Acoperiți; procesați, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când sunt măcinate fin.
Se pune într-un castron mediu. Pune deoparte.
Într-o cratiță grea de 2 litri, amestecați zahărul brun, siropul de porumb și untul de arahide.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se toarnă amestecul de sirop peste granola. Se amestecă până se combină bine.
Lăsați să se răcească 5 minute. Formați amestecul în 14 bile.
Așezați fiecare bilă pe foaia de cookie căptușită cu hârtie pergament. Aplatiza mingea ușor și apăsați degetul mare în centrul de fiecare minge pentru a face indentare. Lingurați gemul în indentarea fiecărui cookie. Se acoperă cu felie de migdale.