Cookie-Uri De Amprentă
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile cu amprentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 180. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină, nuci și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 6%. Încercați Fursecuri Cu Amprentă Fig, Cookie-Uri De Amprentă, și Cookie-Uri Cu Amprentă Gem pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° și aliniați două foi de copt cu hârtie pergament. Folosind un mixer electric la viteză medie, bateți untul și zahărul până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți în gălbenușul de ou (alb de rezervă) și vanilie. Reduceți viteza mixerului la minim și bateți în făină și sare. Continuați să amestecați la scăzut până când aluatul se reunește într-o bilă.
Într-un castron, amestecați nucile și zahărul.
Rulați aluatul în bile de 1 inch, înmuiați fiecare în albus de ou, apoi rulați în amestec de nuc, întorcându-vă pentru a acoperi.
Transferați pe foi de copt. Folosind degetul, faceți o adâncitură profundă în centrul fiecărei mingi.
Transferați tigăile la frigider; se răcește 20 de minute.
Umpleți centrul fiecărui cookie cu o parte din gem (nu supraîncărcați sau gemul se va scurge în timpul coacerii).
Coaceți, rotind tigăile la jumătatea drumului, până când prăjiturile se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt de pe rafturile de sârmă, apoi transferați prăjiturile pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.