Cookie-Uri Cu Stafide De Ovăz
Fulgi de ovăz stafide cookie-uri este un vegetarian desert. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 150 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cookie-urile de ovaz cu stafide ale mamei, Cookie-Uri Cu Stafide De Ovăz, și Cookie-Uri Cu Stafide De Ovăz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. ca o foaie de copt cu hârtie pergament.
Adăugați 1/2 cană de apă în nuci pecan și stafide, apoi cuptor cu microunde timp de 90 de secunde. Lăsați stafidele și pecanele să stea pe tejghea timp de aproximativ 10 minute.
Scurgeți stafidele și nucile pecan și dați deoparte.
Într-un castron mare, combinați untul și zaharurile și bateți cu un mixer electric până când este foarte cremos.
Adăugați extractul de vanilie și ouăle și bateți din nou până se amestecă.
Într-un castron mic, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Adăugați-l în amestecul de unt.
Adăugați ovăzul, stafidele și nucile pecan.
Aruncați linguri de aluat pe foaia de copt pregătită. Lăsați mult spațiu pentru ca prăjiturile să se răspândească.
Coaceți până când prăjiturile sunt gătite la mijloc, 10 până la 12 minute.
Scoateți cookie-urile din cuptor. Se răcește pe foaia de copt aproximativ 3 minute înainte de a se transfera pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.