Cookie-Uri Cu Amprentă De Migdale

Cookie-Uri Cu Amprentă De Migdale
Almond Thumbprint Cookies este un vegetarian desert. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, gălbenuș de ou, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Cu Amprentă De Migdale, Fursecuri cu amprentă de ciocolată cu migdale, și Fursecuri cu amprentă de migdale și caise.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți zahărul brun, scurtarea, untul, vanilia și gălbenușul de ou într-un castron mediu cu mixer electric la viteză medie până când este cremos sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScurtareaScurtarea
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
2
Formați aluatul în bile de 3/4 inci. Bateți ușor albușul cu furculița. Înmuiați fiecare bilă în albuș de ou; se rulează în migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
AluatAluat
RolaRola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face indentare, dar nu apăsați până la foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc. Refaceți rapid indentările cu capătul lingurii de lemn, dacă este necesar. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă. Umpleți fiecare amprentă cu aproximativ 1/2 linguriță de măsurare din cașul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Lingura De LemnLingura De Lemn
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista