Refrigerate de tomate Consomm CCA ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $2.29 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 214 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tarhon, ceapă, roșii pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Racit capsuni & sfecla Consomm 4 cu ulei de hrean, Consum de tomate Jamie Oliver ' s 8, și Tomato consommulco cu brânză Lancashire pe pâine prăjită.
Instrucțiuni
1
Tăiați frunzele din tulpini de fenicul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
2
Tăiați fenicul întreg (cu tulpini) pe jumătate pe lungime și miez. Separați straturile, rezervând 3 sau 4 bucăți interioare fragede și tocați grosolan feniculul rămas, inclusiv tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
3
Gatiti ceapa, usturoiul si feniculul tocat in ulei intr - o oala grea de 5 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana se inmoaie, 10 pana la 12 minute. Se amestecă Roșia purificată, 1 linguriță sare de mare și 1/2 linguriță piper și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Fenicul
Usturoi
Ceapă
Piper
Tomate
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă amestecul de roșii printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță de 4 litri, apăsând puternic pe solide și apoi aruncându-le și se aduce bulionul de roșii la fierbere completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Sita
5
Bateți împreună albușurile de ou, ierburile, gheața, restul de 1/2 linguriță de sare de mare și restul de 1/2 linguriță de piper într-un castron până se spumează, apoi turnați rapid în bulion clocotit, amestecând energic de 2 sau 3 ori. (Amestecul de ouă se va ridica la suprafață și va forma o "plută.") Când bulion revine la un foc mic, găsi un loc în care bulele sparge prin plută și mări ușor gaura la dimensiunea de o oală de turnare. Gatiti bulionul la foc mic, neacoperit, fara a amesteca (pastrati deschiderea plutei limpezi, Lingand usor orice spuma), pana cand bulionul este limpede, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Sare De Mare
Piper
Bulion
Ierburi
Ouă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Polonic
Bol
6
Scoateți cratița de pe foc și, deranjând pluta cât mai puțin posibil, scoateți cu grijă consommulomulprin deschiderea în plută, înclinând cratița după cum este necesar și transferați-o pe sita curățată cu ochiuri fine căptușită cu un strat dublu de prosoape de hârtie umezite așezate peste un castron sau o măsură mare de sticlă. Aruncați pluta. Chill consommulc, neacoperit, până la rece, aproximativ 1 1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie Cu Sos
Polonic
Sita
Bol
7
Chiar înainte de servire, asezonați consommulkul cu sare. Feliați feniculul fraged rezervat în bucăți subțiri și aruncați cu frunze de fenicul, roșii de pere și oțet. Împărțiți consommulax și salata de roșii între bolurile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Fenicul
Pere
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Consommulkormul (fără salată de roșii) poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit, neacoperit, apoi răcit, acoperit.