Construiți-Vă Propriile Kabobs Shish

Construiți-Vă Propriile Kabobs Shish
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să construiți-vă propriul shish Kabobs. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1024 calorii, 79G de proteine, și 65g de grăsime per portie. Pentru $10.36 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, fulgi de ardei iute, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Carne De Vită Shish Kabobs, Teriyaki Shish Kabobs, și Chiftele Shish Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți frigarui de bambus, înmuiați-le în apă timp de 1 oră pentru a întârzia carbonizarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Bateți împreună toate ingredientele de friptură Dijon-rozmarin (cu excepția fripturii) într-un castron. Aruncați friptura în amestec până când este acoperită uniform. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți împreună toate ingredientele de pui cu citrice-tarhon (cu excepția puiului) într-un castron. Aruncați puiul în amestec până când este acoperit uniform. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți împreună toate ingredientele de creveți cu usturoi de lămâie (cu excepția creveților) într-un bol. Aruncați creveții în amestec până când sunt acoperiți uniform. Acoperiți și marinați la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Tăiați legumele în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Puree balsamic basting vinaigrette ingrediente într-un blender timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați carnea, creveții și legumele în boluri individuale și stabiliți stilul bufet. Instruiți-vă oaspeții să-și prăjească propriile kabobs și să-și ungă legumele cu vinaigrette balsamice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată2 C. Fasole Verde Tăiată Congelată
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Grătați kabobs direct peste sursa de căldură timp de aproximativ 10 până la 15 minute, rotind 1/4 rotație la fiecare 2 până la 3 minute sau până când carnea și/sau peștele sunt gătite pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Ingrediente

4creveți și cu veneCartofi pentru copii, fierți până la gătitCartofi pentru copii, fierți până la gătit2Crustă: firimituri de biscuiți grahampulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)4creveți și cu veneArdei grasArdei gras1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană4creveți și cu veneRoșii CherryRoșii Cherry1Oreos dublu umplutfulgi de ardei iutefulgi de ardei iute4creveți și cu venePorumb pe știulete, decorticate și feliate în runde groase de 1/2 inchPorumb pe știulete, decorticate și feliate în runde groase de 1/2 inch1parmezan rasMuștar DijonMuștar Dijon1frunze de dafin (proaspete sau uscate)frunze de dafin (proaspete sau uscate)2Crustă: firimituri de biscuiți grahamrozmarin proaspăt, cu tulpinărozmarin proaspăt, cu tulpină1parmezan rasfrunze proaspete de tarhonfrunze proaspete de tarhon2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat4cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors1lamaie, zested, apoi stoarse, restul aruncatelamaie, zested, apoi stoarse, restul aruncate1var, zested, apoi stoarse, restul aruncatvar, zested, apoi stoarse, restul aruncat4creveți și cu veneCiuperciCiuperci591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York4creveți și cu veneCeapăCeapă1portocaliu, zested, apoi stoarse, restul aruncatportocaliu, zested, apoi stoarse, restul aruncat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel Italian proaspăt tocat măruntpătrunjel Italian proaspăt tocat mărunt1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață4creveți și cu veneSare și piperSare și piper2ceapă eșalotă, tocatăceapă eșalotă, tocată454ardei habenero(16 la 20 conta) creveți, decorticate și deveined(16 la 20 conta) creveți, decorticate și deveined454ardei habenerofriptură de mușchi, tăiată în cuburi de 1 inchfriptură de mușchi, tăiată în cuburi de 1 inch454ardei habeneropiept de pui dezosat, fără piele, tăiat în cuburi de 1 inchpiept de pui dezosat, fără piele, tăiat în cuburi de 1 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfriptură de mușchi de porc întreg, fără toppingurifriptură de mușchi de porc întreg, fără toppinguri4creveți și cu veneSquash ItalianSquash Italian
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista