Construiește-ți propriile plăcinte cu mere

Construiește-ți propriile plăcinte cu mere
Construiește-ți propriile plăcinte cu mere este un desert care servește 6. O porție conține 1560 calorii, 28G de proteine, și 81G de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Un amestec de mere spartane, scorțișoară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 35%. Încearcă Mini Plăcinte Cu Mere, Mini Plăcinte Cu Mere, și Mini Plăcinte Cu Mere pentru rețete similare.

Vin recomandat: Prosecco, Moscato Dasti, Recolta Târzie Riesling

Prosecco, Moscato d ' Asti și late Harvest Riesling sunt alegeri excelente pentru plăcinta cu mere. Aceste vinuri de desert au cantitatea potrivită de dulceață și arome ușoare, fructate, care nu vor învinge plăcinta cu mere. Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry
Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry
Prosecco este cu ușurință cel mai popular vin spumant din Italia, iar Tenuta Sant ' Anna Prosecco Extra Dry este unul dintre cele mai bune de acolo. Ușor, răcoritor efervescent și la un preț bun, Prosecco este o băutură populară înainte de cină (aperitiv), nu numai în regiunea Veneto din nord-estul Italiei-care este casa tradițională a Prosecco – ci pe toată lungimea și lățimea țării. Deși delicios pe cont propriu, Prosecco poate fi servit și pe tot parcursul mesei, în special cu fructe de mare și crustacee, salate ușoare, tempura și sushi.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista