Consomme de pește cu găluște de creveți și Edamame

Consomme de pește cu găluște de creveți și Edamame
Consomme de pește cu găluște de creveți și Edamame este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 249 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți țelină, suc de lămâie, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Găluște de creveți și Edamame, Găluște Edamame, și Găluște Edamame pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face mirepoixul "alb", amestecați ceapa, iarba de lămâie, țelina și prazul și refrigerați până la rece, cel puțin 4 ore, de preferință peste noapte. (În combinație cu peștele și albușurile de ou, mirepoixul va forma clarificarea pentru a face consomme limpede. Această combinație de ingrediente va forma ceea ce se numește o plută care coagulează în esență pe măsură ce consomme clarifică.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
2
Amestecați mirepoixul răcit, rădăcina de ghimbir, resturile de pește, cojile de creveți și albusul de ou și adăugați într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Se toarnă în stocul de pește răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
4
Adăugați sucul de lamaie. Aduceți la foc mic (chiar sub fierbere în gătitul clasic) la foc mic, amestecând frecvent, astfel încât ingredientele de clarificare să rămână plutitoare libere. Vă rugăm să rețineți că căldura trebuie menținută la foc mic, suficient de scăzută, astfel încât pluta care se formează să nu se desprindă de acțiunea gătitului și suficient de mare pentru a găti impuritățile, astfel încât acestea să poată fi colectate în plută. Odată ce pluta se formează și se ridică la suprafață, încetați agitarea. Cu toate acestea, adunați niște bulion de la marginea oalei și bateți pluta pentru a nu se rupe. După 60 până la 90 de minute la fierberea corectă, pluta va începe să se scufunde, moment în care consomma este terminată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Pentru edamame, adăugați soia în păstăile lor într-o oală și acoperiți cu apă. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se scurge și se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se manipula.
7
Scoateți soia din păstăile lor și puneți-o deoparte până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoiaSoia
8
Într-un procesor de alimente amestec creveți, albușuri de ou, scallions, sare și piper la o pastă. Puneți o parte din acest amestec într-o pungă de patiserie cu un vârf simplu de 1/2 inci. Pipe găluște mici în consomme și braconaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
9
Lingura 1/4 ceasca edamame în boluri, și supa polonic peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista