Conopidă Întreagă La Cuptor
Conopida integrală la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 137 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de oregano, parmezan, pesmet condimentat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Conopida La Cuptor, Conopidă La Cuptor Cu Șuncă, și Conopidă Ziti La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați conopida și tăiați frunzele și orice pete maronii.
Așezați întregul cap de conopidă într-un coș cu aburi, așezați coșul într-o oală mare și adăugați un centimetru de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu. Gatiti aproximativ 20 de minute sau pana se inmoaie.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de pâine, parmezanul, margarina topită. Se condimentează cu praf de usturoi, sare, fulgi de ardei roșu și oregano și se amestecă bine.
Așezați capul de conopidă într-un vas de copt și acoperiți cu amestecul de pesmet.
Coaceți aproximativ 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc.