Conopida cu firimituri de secară
Conopida cu firimituri de secară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 157 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, conopidă, pâine de secară veche de o zi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Conopidă cu firimituri cu unt, și Conopida Cu Pesmet De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Pâine pulsată într-un robot de bucătărie pentru a forma firimituri medii-fine.
Se întinde într-o tigaie cu 4 fețe și se prăjește la cuptor, amestecând ocazional, până devine auriu, 8 până la 10 minute. Mișto.
Conopida de miez, păstrând capul intact, apoi gătiți într-un raft mare cu aburi peste apă clocotită, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Transferați într-un platou și păstrați-l cald, acoperit.
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu și amestecați semințele de chimen, firimiturile prăjite, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand, pana la cald, aproximativ 2 minute. Lingură peste conopidă.
Firimiturile pot fi prăjite cu 1 zi înainte și păstrate într-o pungă de plastic sigilabilă la temperatura camerei.