Congelator Scorțișoară-Rulouri De Fructe

Congelator Scorțișoară-Rulouri De Fructe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile cu fructe de scorțișoară la congelator. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 189 calorii. Mergeți la magazin și ridicați drojdie, unt, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața, Rulouri Semilună Congelator, și Cina Congelatoare Rulează În Două Moduri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă 1/2 cană de lapte și următoarele 5 Ingrediente (1/2 cană de lapte prin ou). Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 3 1/2 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru a pregăti umplutura, combinați zahărul brun, stafidele, caisele uscate, nucile pecan tocate și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Caise UscateCaise Uscate
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
5
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 18 x 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Ungeți 2 linguri de unt topit peste aluat; se presară cu 1 1/2 căni de umplutură, lăsând o margine de 1/2 inch. Începând cu o latură lungă, rola de moda jeleu-rola, și prindeți cusătură pentru a sigila (nu se sigilează capetele de rola).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
7
Așezați o bucată lungă de ață dentară sub aluat la 3/4 inch de la sfârșitul ruloului. Capetele încrucișate ale aței deasupra ruloului; trageți încet capetele pentru a tăia aluatul. Repetați procedura pentru a face 24 de role. Înveliți tigăi de copt din folie pătrată de 2 (9 inci) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se presara 1/2 cana de umplere în partea de jos a fiecărei tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Așezați 12 rulouri, tăiate în sus, în fiecare tigaie. Acoperiți și lăsați să crească 1 1/2 ore sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Descoperă rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc. Inversați pe un platou de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și 2 linguri de lapte, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
14
Stropiți peste rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
15
Pentru A Îngheța Unbaked
16
Rulouri: pregătiți rețeta tăind aluatul în 24 de rulouri, așezându-l în Tigăi și lăsând să crească până la dublarea dimensiunii. Acoperiți cu folie de plastic. Înfășurați bine cu folie rezistentă. A se păstra la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
17
Pentru A Pregăti Congelate Necoapte
1
Scoateți rulourile din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute. Descoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista