Confit de rață cu prăjituri de cartofi cu ierburi

Confit de rață cu prăjituri de cartofi herbed ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $ 8.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 198g de grăsime, și un total de 2051 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de floarea soarelui, grăsime de gâscă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 50%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Confit de rață cu Ragou de Praz de cartofi, Clătite de cartofi cu rață Confit și sfeclă roșie-varză, și Prăjituri Confitate Cu Cartofi Și Porc Cu Varză Napa Ofilită Și Creson.
Instrucțiuni
Se amestecă boabele de piper, Golful, cimbru mărunțit, usturoiul și sarea, apoi se împrăștie o treime din amestecul de sare peste baza unui vas ceramic.
Adăugați picioarele de rață, cu pielea în sus, într-un singur strat și împrăștiați peste amestecul de sare rămas (Pasul 1, de mai sus). Acoperiți cu folie alimentară și răciți timp de cel puțin 24 de ore.
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Îndepărtați orice amestec de sare nedizolvat din rață (Pasul 2). Răsturnați grăsimea de rață sau de gâscă într-o tigaie mare rezistentă la cuptor și topiți complet la foc mic până când este limpede și abia începe să baloneze. Opriți focul și alunecați în picioarele de rață (pasul
trebuie să fie complet scufundate, așa că completați cu ulei, dacă este necesar.
Puneți la cuptor și gătiți timp de 2 ore sau până când o frigăruie introdusă în carnea de rață intră foarte ușor (Pasul 4). Lăsați picioarele de rață să se răcească în grăsime. Când sunt suficient de reci pentru a le manipula, ridicați-le înapoi în vasul curățat în care au fost sărate.
Turnați grăsimea înapoi peste picioarele de rață (Pasul 5), încercând să evitați sucurile de rață din partea de jos a tigaiei. Acoperiți cu folie alimentară și răciți timp de 12 ore sau până la 2 săptămâni.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Pentru a face prăjiturile cu cartofi, fierbeți cartofii întregi până se înmoaie. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați și radeți grosier.
Se amestecă cartofii cu 1 lingură de grăsime de rață, pătrunjelul și usturoiul, apoi se condimentează. Împărțiți amestecul în 4 și aplatizați-l în chiftele.
Trageți picioarele de rață din grăsime (pas
și așezați, cu pielea în sus, într-un vas rezistent la cuptor. Prăjiți timp de 20 de minute sau până când sunt crocante peste tot. În timp ce rața gătește, încălziți puțin mai mult din grăsimea de rață într-o tigaie și gătiți prăjiturile cu cartofi timp de 5 minute pe fiecare parte până devin aurii. Așezați rața deasupra prăjiturilor de cartofi și serviți cu câteva frunze de salată în jurul farfuriei.