Confit de rață

Confit de rață
Confit de rață este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare grosieră, frunze de dafin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Ce Este Confitul De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de a dori să faceți vasul, împrăștiați jumătate din sare, jumătate din usturoi și jumătate din ierburi peste baza unui vas mic de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Așezați picioarele de rață, cu pielea în sus, deasupra, apoi împrăștiați peste restul de sare, usturoi și ierburi. Acoperiți rața și dați-o la frigider peste noapte. Acest lucru se poate face cu până la 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Turnați vinul într-o cratiță care se va potrivi perfect picioarelor de rață într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Periați sarea de pe picioarele de rață și așezați-le, cu pielea în jos, în vin. Acoperiți tigaia cu un capac și puneți-o la foc mediu. De îndată ce vinul începe să baloneze, reduceți focul la cea mai mică setare și gătiți timp de 2 ore, verificând ocazional că lichidul abia fierbe. (Dacă dețineți un difuzor de căldură, ar fi bine să îl utilizați aici.) După 2 ore, picioarele de rață ar trebui să fie scufundate în propria grăsime, iar carnea ar trebui să se simtă incredibil de fragedă atunci când este împinsă. Se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Picioarele de rață sunt acum gătite și pot fi consumate imediat sau puteți urma pasul următor dacă vă plac crocante. Dacă vă pregătiți înainte, împachetați bine picioarele de rață într-un recipient sau borcan de plastic și turnați peste grăsime, dar nu lichidul din partea de jos a tigaiei. Acoperiți și lăsați la frigider până la o lună sau congelați până la 3 luni. Lichidul cu care rămâneți face un sos gustos, care poate fi răcit sau congelat până când este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pentru a reîncălzi și a crispa picioarele de rață, încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți picioarele din grăsime și așezați-le, cu pielea în jos, într-o tigaie rezistentă la cuptor. Se prăjește timp de 30-40 de minute, întorcându-se la jumătate, până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Serviți cu sosul reîncălzit, o salată crocantă și niște cartofi aurii crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista