Confit de rață
Confit de rață este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 26 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare de mare grosieră, frunze de dafin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Ce Este Confitul De Rață, Rață Confit, și Confit De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a dori să faceți vasul, împrăștiați jumătate din sare, jumătate din usturoi și jumătate din ierburi peste baza unui vas mic de mică adâncime.
Așezați picioarele de rață, cu pielea în sus, deasupra, apoi împrăștiați peste restul de sare, usturoi și ierburi. Acoperiți rața și dați-o la frigider peste noapte. Acest lucru se poate face cu până la 2 zile înainte.
Turnați vinul într-o cratiță care se va potrivi perfect picioarelor de rață într-un singur strat.
Periați sarea de pe picioarele de rață și așezați-le, cu pielea în jos, în vin. Acoperiți tigaia cu un capac și puneți-o la foc mediu. De îndată ce vinul începe să baloneze, reduceți focul la cea mai mică setare și gătiți timp de 2 ore, verificând ocazional că lichidul abia fierbe. (Dacă dețineți un difuzor de căldură, ar fi bine să îl utilizați aici.) După 2 ore, picioarele de rață ar trebui să fie scufundate în propria grăsime, iar carnea ar trebui să se simtă incredibil de fragedă atunci când este împinsă. Se lasă să se răcească.
Picioarele de rață sunt acum gătite și pot fi consumate imediat sau puteți urma pasul următor dacă vă plac crocante. Dacă vă pregătiți înainte, împachetați bine picioarele de rață într-un recipient sau borcan de plastic și turnați peste grăsime, dar nu lichidul din partea de jos a tigaiei. Acoperiți și lăsați la frigider până la o lună sau congelați până la 3 luni. Lichidul cu care rămâneți face un sos gustos, care poate fi răcit sau congelat până când este necesar.
Pentru a reîncălzi și a crispa picioarele de rață, încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Scoateți picioarele din grăsime și așezați-le, cu pielea în jos, într-o tigaie rezistentă la cuptor. Se prăjește timp de 30-40 de minute, întorcându-se la jumătate, până se rumenesc și se rumenesc.
Serviți cu sosul reîncălzit, o salată crocantă și niște cartofi aurii crocanți.