Condimente la grătar frecat piept de pui cu sos BBQ Alabama

Grilled Spice frecat piept de pui cu sos BBQ Alabama ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 4 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 648 calorii, 37g de proteine, și 54g de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, pudră de chili cayenne, maioneză adevărată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piept de pui afumat la grătar cu sos de grătar Alb Alabama, Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, și Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă.
Instrucțiuni
Combinați Hellmann ' s sau Best Foods maioneză reală, oțet, hrean și pudră de chili într-un castron mic. Condimentați, dacă doriți, cu sare și piper; rezervați 1/2 cană de sos și dați deoparte.
Ungeți puiul pe ambele părți cu ulei și condimentați, dacă doriți, cu sare și piper. Se presara uniform partea de sus de pui cu freca condiment.
Pui la grătar, cu fața în jos, până se formează maro auriu și crustă, aproximativ 4 minute.
Periați puiul cu amestec de maioneză, întoarceți-l și gătiți încă 4 minute sau până când puiul este bine gătit.
Scoateți în platoul de servire, apoi acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea cu 5 minute înainte de servire. Feliați fiecare sân și serviți cu sos rezervat de 1/2 cană pe lateral.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.