Condimente De Carne Taco În Stil Restaurant

Condimente De Carne Taco În Stil Restaurant
Rețeta în stil restaurant Taco condimente de carne ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 40 minute. O porție conține 168 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 56 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână chuck măcinat, zahăr, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Condimente De Carne Taco, Carne slabă pe un coc, în stil Restaurant, și Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, pudra de chili, pudra de ceapă, pudra de usturoi și sarea condimentată. Se amestecă ardeiul, chimenul, sarea de usturoi și zahărul. Se amestecă ceapa, bulionul și ardeiul roșu măcinat, amestecând până când toate condimentele sunt bine amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Făină De PorumbFăină De Porumb
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Zdrobiți mandrina măcinată într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se ia de pe foc, se clătește carnea cu apă fierbinte și se scurge apa și grăsimea din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Întoarceți carnea în tigaie și turnați condimentele. Se amestecă în apă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului a fiert, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista