Condimente De Carne Taco În Stil Restaurant
Rețeta în stil restaurant Taco condimente de carne ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 40 minute. O porție conține 168 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 56 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână chuck măcinat, zahăr, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Condimente De Carne Taco, Carne slabă pe un coc, în stil Restaurant, și Ultimate Green Taco împachetează cu carne Taco de linte-nucă (Vegan + fără Gluten).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați făina de porumb, pudra de chili, pudra de ceapă, pudra de usturoi și sarea condimentată. Se amestecă ardeiul, chimenul, sarea de usturoi și zahărul. Se amestecă ceapa, bulionul și ardeiul roșu măcinat, amestecând până când toate condimentele sunt bine amestecate.
Zdrobiți mandrina măcinată într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se rumeneste.
Se ia de pe foc, se clătește carnea cu apă fierbinte și se scurge apa și grăsimea din carnea de vită.
Întoarceți carnea în tigaie și turnați condimentele. Se amestecă în apă. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când cea mai mare parte a lichidului a fiert, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Summit-ul de Tir Cu Arcul Willamette Valley Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir]()
Summit-Ul De Tir Cu Arcul Valea Willamette Pinot Noir
Foarte aromat, acest vin îmbină cu îndrăzneală o pereche de subapelări unice Willamette Valley sub un singur dop. Prezența sa se simte imediat sub forma unei arome parfumate și pătrunzătoare de fenicul, dud și anason uscat. Pe gust, Pinot Noir este ferm și viu, cu o abundență de note de mărăcini și sălbatice.Îmbinând eleganța dealurilor Dundee, mușchiul brut al dealurilor Eola-Amity și natura cu fructe întunecate a podgoriei Shea, acest vin simbolizează spiritul văii. Cu taninuri ușor ferme și o strălucire subiacentă, este un Pinot Noir plin, echilibrat și meritat deschis. Remarcabilul vintage 2018 celebrează echilibrul, textura și culoarea intensă, iar acest vin exprimă cu grijă toate cele de mai sus.