Condiment Cu Fructe Uscate
Condimentul cu fructe uscate este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 251 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bagheta multigrain, portocale, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Condiment Cu Fructe Uscate, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Aveți grijă de un Condiment pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta fâșiile de coajă de la 1 portocală. Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert.
Adăugați coaja și fierbeți timp de 2 minute.
Se scurge într-o sită, apoi se clătește imediat sub apă rece până se răcește.
Tăiați coaja pe lungime în bucăți fine.
Strângeți sucul portocalei zestate într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, apoi amestecați caisele, curmalele și smochinele.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
Strângeți sucul din portocala rămasă. Într-o tigaie adâncă, încălziți mierea la foc mediu până la culoarea caramelului PAL.
Adăugați sucul de portocale, amestecați bine și aduceți la fierbere.
Adăugați amestecul de fructe uscate și fierbeți timp de 5-6 minute.
Adăugați chimenul, șofranul, oțetul și coaja de portocală.
Se amestecă bine și se transferă într-un castron.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu pâine prăjită.