Condiment Cu Fructe Uscate

Condiment Cu Fructe Uscate
Condimentul cu fructe uscate este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest condiment are 251 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați bagheta multigrain, portocale, fire de șofran și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Condiment Cu Fructe Uscate, Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, și Aveți grijă de un Condiment pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta fâșiile de coajă de la 1 portocală. Aduceți o cratiță mică cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați coaja și fierbeți timp de 2 minute.
3
Se scurge într-o sită, apoi se clătește imediat sub apă rece până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Tăiați coaja pe lungime în bucăți fine.
5
Strângeți sucul portocalei zestate într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere, apoi amestecați caisele, curmalele și smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DateDate
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute.
7
Strângeți sucul din portocala rămasă. Într-o tigaie adâncă, încălziți mierea la foc mediu până la culoarea caramelului PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați sucul de portocale, amestecați bine și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
9
Adăugați amestecul de fructe uscate și fierbeți timp de 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
10
Adăugați chimenul, șofranul, oțetul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
șofranșofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
11
Se amestecă bine și se transferă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Se servește cald sau la temperatura camerei cu pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista