Compot de mere de caise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de sos. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 206 calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 34% . Compotul de caise , compotul de căpșuni-caise și compotul de caise-smochine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, înmuiați caisele în apă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți, rezervând 3 linguri de apă. Într-o cratiță, combinați caisele, merele, zahărul și apa rezervată; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc. Se amestecă sucul de lămâie, coaja și scorțișoara.