Compot de fructe uscate cu sirop de ghimbir
Compotul de fructe uscate cu sirop de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Compot de fructe uscate în sirop de Zinfandel condimentat, Compot De Fructe Uscate, și Compot de fructe uscate.
Instrucțiuni
Aduceți bere de ghimbir, fructe uscate și 1 ceașcăapă la fierbere într-o cratiță mică. Reduceți căldura la scăzut și fierbeți până când lichidul devinesiropie și amestecul se reduce la 1 1/2 căni,35-40 de minute.
Lasă să se răcească completely.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperă și Răcorește-te.
Per porție: 74 calorii, 0 g grăsimi, 18 g carbohidrați