Compot de fructe uscate cu sirop de ghimbir

Compot de fructe uscate cu sirop de ghimbir
Compotul de fructe uscate cu sirop de ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Compot de fructe uscate în sirop de Zinfandel condimentat, Compot De Fructe Uscate, și Compot de fructe uscate.

Instrucțiuni

1
Aduceți bere de ghimbir, fructe uscate și 1 ceașcăapă la fierbere într-o cratiță mică. Reduceți căldura la scăzut și fierbeți până când lichidul devinesiropie și amestecul se reduce la 1 1/2 căni,35-40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Bere De GhimbirBere De Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lasă să se răcească completely.DO înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperă și Răcorește-te.
3
Per porție: 74 calorii, 0 g grăsimi, 18 g carbohidrați
4
Bon App Ampercoltit

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista