Compot De Cireșe
Compotul de cireșe ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 146 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de oțet de vin roșu, cireșe, port rubin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sorbet dulce-dulce de ciocolată-cireșe cu compot proaspăt de cireșe, Semifreddo de cireșe cu compot de cireșe de portocale-scorțișoară, și Tarta de frangipan cu mere-cireșe-ciocolată albă cu Sorbet de mere verzi și compot de coniac de cireșe-mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cireșele, portul, vinul, zahărul, bățul de scorțișoară, piperul și un vârf de sare la fiert într-o cratiță grea de 1 litru la foc moderat. Se amestecă amidonul de porumb și oțetul până se omogenizează, apoi se amestecă în lichid clocotit. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se lasă să stea 15 minute.
Compotul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.