Colete de somon, afine și cuscus
Coletele de somon, afine și cuscus ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 726 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $5.54 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de afine, frunze de mentă, frunze de busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 83 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Colete de somon, cuscus și mărar, Colete De Somon, și Colete de somon și Nasturel.
Instrucțiuni
Puneți cuscusul, merisoarele și condimentele într-un castron mare. Punctați cu untul și turnați peste 350 ml apă clocotită. Acoperiți imediat cu folie alimentară și lăsați 5 minute la abur.
Îndepărtați filmul și puful cu o furculiță pentru a slăbi boabele de cuscus. Se răcește, se amestecă nucile de pin și ierburile, apoi se condimentează după gust.
Tăiați 6 pătrate de pergament de copt aproximativ 30 x 30cm.
Condimentați fileurile de somon, lingurați cuscusul în movile în centrul pătratelor de pergament, apoi punctați cu puțin unt. Acoperiți fiecare cu o bucată de somon, împrăștiați cu puțină coajă de portocală și stropiți cu puțin suc. Îndoiți părțile laterale ale hârtiei, apoi pliați capetele pentru a face un colet. Se leagă cu sfoară și se fixează cu un arc. Se amestecă împreună sosul de afine, coaja de portocală și sucul, apoi se lasă deoparte într-un bol de servire. Coletele pot fi refrigerate până la 1 zi. Asigurați-vă că le scoateți din frigider cu 20 de minute înainte de gătit.
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Puneți coletele pe o foaie de copt în mijlocul cuptorului și gătiți timp de 15 minute sau 20 de minute dacă preferați somonul bine făcut. Puneți coletele pe farfurii și lăsați-i pe oaspeții dvs. să-și desfacă propria cină.
Se servește cu usturoi și broccoli feta și sosul de afine și portocale.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.