Colete de legume vietnameze

Colete de legume vietnameze
Colete vegetariene vietnameze este o rețetă Vietnameză care servește 4. Această garnitură are 145 calorii, 14g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 57 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei iute, salată baby gem, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Colete de pește cu sos romesco și legume, Rulouri De Primăvară Vietnameze (Cha Gio) (Colete Clare Cu Lanternă Roșie), și veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic.

Instrucțiuni

1
Înmuiați orezul cu clătitele noastre conform instrucțiunilor ambalajului sau în apă clocotită timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Scoateți și răciți pe hârtie de bucătărie. Înmuiați tăiței de orez conform instrucțiunilor ambalajului, apoi scurgeți-i și tăiați-i în fâșii de 2 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
3
Așezați o clătită de orez pe o scândură și aranjați niște tăiței de orez, pui, legume și frunze de ierburi aproximativ o treime din drum, lăsând o margine de 1 cm în lateral. Îndoiți părțile laterale peste legume și apoi înfășurați-le pe lungime pentru a face un trabuc. A se păstra la frigider, acoperit cu hârtie de bucătărie umedă până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Se amestecă împreună ingredientele pentru sosul de scufundare și se pune într-un castron. Pentru a servi, aranjați rulourile pe o farfurie împreună cu frunzele și ierburile. Pentru a mânca, înfășurați fiecare rulou într-o bucată de salată cu o crenguță de ierburi și dunk în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista